Det är mera än hästar på stallgården

När det gäller ett stall så kommer det naturligtvis att vara mycket som rör sig runt hästar. Det är ju liksom därför det bär namnet stall. Hur som helst är det dock så att det oftast finns andra varelser på stallgården. I mångt och mycket brukar ju detta då vara katter och hundar. Här är det något som nästan är förekommande på varje stallgård. Om det beror på att dessa djur tycker om varandra och passar bra ihop är svårt att säga. Många säger ju att människor ibland är som katt och hund, vilket då står för att de inte alls kan vara sams. Så är det dock inte alls i det verkliga livet, utan katter och hundar har egentligen inte alls några problem med varandra och kan vara bästa vänner.

Mina tre katter och två hundar trivs på stallgården

På min stallgård finns det tre katter och två hundar. Ja, i alla fall så vitt jag vet så äger jag inte flera. Hur som helst är det ju viktigt att de har det lika bra som hästarna. Nu är det ju också så att jag inte äger alla hästar, utan det finns många som hyr stallplats för sina hästar hos mig. När det handlar om hundarna och katterna är detta något som jag själv får ansvara för. Här har då hundarna fått ett liv ute på gården, vilket gör att jag kan höra om någon kommer och att hästarna är säkra på natten. Katterna lever för det mest med mig. Ja, det vill säga när jag vet var de är. I och med att jag inte vet detta så har jag blivit tvungen att skapa flera platser för dem.

Flera platser är lika med flera kattlådor

Nu är ju jag en ren människa som vill ha det snyggt och rent omkring mig. Kanske låter det lustigt att någon som jobbar med och älskar djur vill att det ska dofta gott. Massor av människor kommer säga att detta inte alls går ihop sig. Visst, kanske detta är sant. Jag är dock inte berörd av den lukt som stallet medför, utan något som irriterar mig är doften av kattpiss och kattskit. I och med det så var det ett väldans problem innan jag fann bra kattsand som verkligen fungerade. Det var också problem med att katterna inte vill gå till lådan, utan såg hela gårdsplanen som ett utedass. Numera är dock detta löst, alla trivs och det luktar hästar precis som det ska i ett stall.